Ikif Kawashima – Mendem Kangen (Versi Indonesia)

siang malam teringat selalu ku hanya bisa menelpon dirimu / semakin dalam karena cintaku / semakin dalam karena cintaku / memendam rindu ingin bertemu / walau sekejap terobati rinduku berat rasanya menahan beban rindu / siang malam teringat selalu ku hanya bisa menelpon dirimu

Lilin Herlina – Mendem Kangen

gawe tombo kangen rinduku / mergo adoh jarak sliramu mendem kangen jeroning atiku / nadyan sak kethip wis marem atiku mendem kangen jeroning atiku / nambah jero mergo trisnaku / mendem kangen pengen ketemu / mergo trisnoku sing gede / gawe tombo kangen rinduku

Nella Kharisma – Nasib (Sepurane)

uripku tansah mbok siyo-siyo / banget nelongso atiku / nembus ning ati jero dodoku sikapmu acuh, ora peduli / nyuwon ngapuro abot nang dodo / lepas soko prahoro samono loro ning ati angel tak tambani / nanging rino wengi kowe tak anti-anti / urip sangsoro ra ono sing nulung

Githa Selviana & Cak Rul – Durung Kenal Joko

tak takoni ora gelem wangsulan / opo dupeh aku durung kenalan / mbok sing sopan lan sing prasojo / lha wong kowe sing manis dhewe / lha wong kowe sing ayu dhewe mas mas ojo mung ngguyang-ngguyu / dolano wae menyang omahku eh onok prawan liwat dalan

Wiwik Sagita – Morena Merana

ku coba cari jodoh, ke dukun pun sudah, gak ada hasilnya / aku merana merana merana, aku merana merana merana / aku merana merana merana, apes kepala pusing gak usah geleng-geleng / kepala pusing gak usah geleng-geleng wetenge mules gak usah ndodok-ndodok

Via Vallen – Jejakmu

meski mencoba namun tak mampu / yang semakin dalam ku rasa memahat hatiku rapuh ku rasa tanpa dirimu / melupakan semua kenangan ini sungguh aku takkan bisa meninggalkan jejak dirimu / sungguh aku takkan bisa meninggalkan jejak dirimu / sungguh aku takkan bisa meninggalkan jejak dirimu

Nella Kharisma – Tek Mu Tek Ku

senajan kuwi dadi wantiku mrono-mrene wong loro gandengane / koyok amplop karo perangkone / sing penting eling marang pangeran tek mu tek ku, tek ku tek mu, ra ono bedone / tek mu tek ku, tek ku tek mu, kabeh podo wae nanging sing siji iki kowe ojo nganti lali

Eny Sagita – Prei Oplosan

aku ngamen kawet isik perawan / tapi ngamen ora nganggo oplosan timbang ngoplos mendingan ha’e ha’e / bareng aku uwis dadi jutawan / digarai ben’no kenek tuntutan biyen ngamen nang dalan, ora tau sandalan / ora butuh oplosan, ora wedi tuntutan

Nella Kharisma – Diana

diana namanya manja sekali waktu aku mengikat janji / paman petani marah ku dibenci diana diana kekasihku / tanda cinta kasih untukmu di gunung tinggi ku temui / diana namanya manja sekali waktu aku mengikat janji / ku belikan cincin bermata jeli