Yulfa Nangela – GEGANA (Gelisah Galau Merana)

ku tak sabar merindukan dirimu aduh abang sayang cepatlah pulang / tak sanggup ku menahan rindu padamu gegana, gelisah galau merana / gegana ku tanpa kamu terasa / aduh abang sayang cepatlah pulang / gegana ku tanpa kamu terasa gegana oh gegana, sayang

Diora Ariendita – Wajah 360

gak perlu dandan menor / piknik jadi andalan itu kamera unggulan / nama juga bisa dipalsu was awas wajah 360 / tik cantik padahal aslinya kumuh / was awas wajah 360 / action habis-habisan, gaya artis kambuhan was awas wajah tiga enam puluh / tik cantik padahal aslinya kumuh

Eny Sagita – TKI

golek duwit perlu gawe biaya rabi sabar dhisik wong bagus entenono aku / ra bakalan tresnoku luntur karo sliramu / ora keri foto mesti tak kesaki / ngko lek mulih kowe tak tukokne sapi ojo nangis wong bagus pepujaning atiku / aku lungo nang monco ojo ngancani

Eny Sagita – No Thank You

daripada sama kamu lebih baik jomblo saja / timbang pacaran karo kowe luwih becik aku dewe hai jangan begitu caramu memandangku / diam-diam kau amati indah tubuhku / karena cinta yang ku punya tak ternilai harganya / mereka yang sering kau permainkan

Nella Kharisma – Sunset Di Tanah Anarki

perang kan berakhir, cinta kan abadi / di tanah anarki romansa terjadi desing peluru tak bertuan, hari-hari yang tak benderang / alasanku ada di sini dan parasmu yang ku rindukan / di neraka kan ku menangkan hariku bersamamu andai ku malaikat ku potong sayapku

Nella Kharisma – Rencho

koncone bojone kancaku jan ayu tenan / pendekatan mugo aku ndang cepet dadian asline aku eneng sing nduwe / main mburi njogo ati siji lan sijine aku wes kadung tresno / ojo kondho-kondho karo bojomu yen aku main mburi karo sliramu / ojo lali karo lagune mas tony, hidup ini yang penting hepi

Nella Kharisma – Mengapa

tetapi, tetapi, semua terjadi begini kau tinggalkan aku membuat hatiku tak menentu / kau dusta padaku, janjimu dahulu itu palsu mengapa, mengapa, hatiku merasa merana / tak mungkin, tak mungkin, di dalam hatiku tak yakin / kau dusta padaku, janjimu dahulu itu palsu mengapa, mengapa, hatiku merasa merana

Norma Silvia & Romli – Mati Urip Karo Kowe

pancen perlu kanggone aku kowe mumpung lego aku arep takon mas / ben kowe soyo leh percoyo / yo mestine aku yo lawuh tempe / cepet-cepet nonggo tak utangke / mati urip barengan sak lawase yen kowe lunga bareng karo aku / roh wong ayu kowe jur kepiye

Eny Sagita – Ngamen 17

karo nyekel pusoko dekne terus moco montro / kejungkel tibo gulung koming / pakdeku dikiro nguber maling pakde mlayu adoh sampe ra keroso / moto merem lambe komat-kamit ndungo / mugo-mugo ra enek opo-opo goroan asat langsung menek wit kelopo / kok ndelalah calone si morotuwo