Delima Group – Kumbang Kumbang

aku sekuntum bunga tak mudah kau petik, tak mudah kau petik kumbang kumbang di taman jangan kau merayu / walau sejuta kumbang datang / jangan kau ganggu aku kumbang kumbang di taman jangan kau merayu / kumbang kumbang di taman jangan kau menggoda, jangan kau menggoda

Dwi Ratna – Hai Katha Sangram Ki (OST Mahabharata)

vishwa ke kalyan ki / satya asatya kalesh kalank / janmo ki mukti hai / gita ki garima hai / grantho ka granth yeh mahaan hai / dharm adharm adi anant, satya asatya kalesh kalank / jeevan ka ye sampoorn saar hai / mahabharat, mahabharat, mahabharat, mahabharat hai katha sangram ki, vishwa ke kalyan ki

Titta Rizky – Mendut Yang

daripada sepi sendiri lebih baik menghibur hati / mendut yang, mendut yang, kalo sedang bergoyang dangdut / mendut yang, mendut yang, menghilangkan sakit kepala nyut nyut ayo ayo joget sampai pagi, ayo ayo joget sampai pagi / daripada sepi sendiri lebih baik menghibur hati

Eny Sagita – Apuranen Aku

amergo roso iki ora soko njeroning ati cukup mung semene wae / katresnanmu marang aku / biso ra biso kudu mbok lalekno / duh wong bagus wes lalekno aku / kowe lan aku pancen dudu jodohne tutukno lakumu semono ugo lakuku / mugo kowe nemukne kenyo liyo

Margono – Penak Jamanku

rak yo isih penak jamanku to / rak yo isih gede nggonanku to / sing penting kowe biso mesem lan ngguyu ning ngarape anak aku mbok gawe wirang / rasa abis manis sepah kau buang / jebul malah mawut ra karuan penak jamanku, rak yo penak jamanku / mulane ojo podo keburu nafsu piye dek kabare, kepiye beritane

Julia Perez – Teu Kunanaon (Aku Rapopo Versi Sunda) (feat. Rina Nose)

akang teungteuingeun rasa hate ieu meuni broken / mun papanggih rek disoek-soek / i udah know akang osok jajan / gara-gara i think sagala rupa / teh paduli how do you how how / nu penting mah eneng seneng-seneng is oke wae kang, is oke wae / don’t kambek egen kang, don’t kambek egen

Eny Sagita – Kasekso Tresno

lali opo pancen lali mugo-mugo inggalo bali kok tego tenan sliramu tansah ninggalke sliraku / urip sesandingan ati bebrayan trisno kinanti rungokno tangisku iki pangarep-arepe ati / nanging kenopo saiki sliramu cidro ing janji / ra ngerti suarane batinku sing tansah nangis ing kalbu

Eny Sagita – Amung Roso Kangen

marang sliramu mas karno / adem banget tak rasakne / mergo sing tak tresnani wes ono sing nduweni nangis saben dino aku nganti asat eluhku / nangis saben dino aku nganti asat eluhku / adem banget tak rasakne / nahan roso kangen, kangen marang sliramu

Yulfa Nangela – GEGANA (Gelisah Galau Merana)

ku tak sabar merindukan dirimu aduh abang sayang cepatlah pulang / tak sanggup ku menahan rindu padamu gegana, gelisah galau merana / gegana ku tanpa kamu terasa / aduh abang sayang cepatlah pulang / gegana ku tanpa kamu terasa gegana oh gegana, sayang