Eny Sagita – Prei Oplosan

aku ngamen kawet isik perawan / tapi ngamen ora nganggo oplosan timbang ngoplos mendingan ha’e ha’e / bareng aku uwis dadi jutawan / digarai ben’no kenek tuntutan biyen ngamen nang dalan, ora tau sandalan / ora butuh oplosan, ora wedi tuntutan

Nella Kharisma – Diana

diana namanya manja sekali waktu aku mengikat janji / paman petani marah ku dibenci diana diana kekasihku / tanda cinta kasih untukmu di gunung tinggi ku temui / diana namanya manja sekali waktu aku mengikat janji / ku belikan cincin bermata jeli

Nella Kharisma – I Don’t Know

kau bilang i don’t know babar blas / emboh aku ra weruh (blas ora weruh) kau bilang i don’t know babar blas / kau bilang i don’t know babar blas / emboh aku ra weruh aku memang bukanlah orang turis yang selalu kemringgis / aku bangga dengan bahasaku yakni indonesia

Nella Kharisma – Bojoku Bajingan

nggawe sanggul gedene rak ukuran / dandan rok mini dhuwure sak kilan / eroh rok mini matamu jelalatan / rino wengi dik aku nyambut gawe / dadi bojomu mas aku wes lego lilo / ning kebangetan kok malah nguberi rondo senajan rondo dik nanging sugih bondo bandu

2 Racun Youbi Sister – Gelisah

dengan penuh kehangatan / sentuhanmu kian membara, aku terbuai mesra / ingin rasanya diriku selalu bersama galauku karena kamu gelisah karena kamu, galauku karena kamu / sentuhanmu membuatku semakin rindu / gelisah karena kamu, galauku karena kamu

Nella Kharisma – Dikira Preman

gunakanlah hati nurani, rendah hati dan apa adanya izinkan ku menikahi dia / kan ku buat dia bahagia / helikopter aku kuat tuku / sing tak jaluk mung pengertianmu / aku dikiro gelandangan mergo pakaianku ra karuan / izinkan ku menyanding dirinya

Nella Kharisma – Nasib 1

tak rewangi nganti koyo wong edan / mugi uripku tambah mulyo tak lakoni nganti roso ikhlas batin / tak belani nganti ra nduwe isin wayah bengi kulo kang tansah memuji / mugo kabeh tansah pinaringan rizki / ojo gelo yen durung dikabulno / semangat lak tetep makaryo semangat lan makaryo

Nella Kharisma – Nasib 2

polahanmu joget nganti mubeng-mubeng / ora bungah malah disawati sandal model rambutmu mbok sisir nganti njegrik / pakulinamu lungguh mrongos ning ndukur dingklik / nganti bojomu bola-bali nesu / mung sangu gombal sing ora mbejaji / mak’e razia lagi, mak’e ditangkap polisi mbok rewangi nganti koyo wong gendeng

Nella Kharisma – Nasib 3

uripmu pancen rekoso, rono-rene kebak cubo / nelongso tapi iso mangan sego eling ndek mbiyen wektu mbakar telo / kapan urip mulyo kuru ora nduwe daging, ngenti koyo kucing kering / iku wes salahmu dhewe kok ora manut kancane / senajan soro urip dilakoni