Margono – Penak Jamanku

rak yo isih penak jamanku to / rak yo isih gede nggonanku to / sing penting kowe biso mesem lan ngguyu ning ngarape anak aku mbok gawe wirang / rasa abis manis sepah kau buang / jebul malah mawut ra karuan penak jamanku, rak yo penak jamanku / mulane ojo podo keburu nafsu piye dek kabare, kepiye beritane

Julia Perez – Teu Kunanaon (Aku Rapopo Versi Sunda) (feat. Rina Nose)

akang teungteuingeun rasa hate ieu meuni broken / mun papanggih rek disoek-soek / i udah know akang osok jajan / gara-gara i think sagala rupa / teh paduli how do you how how / nu penting mah eneng seneng-seneng is oke wae kang, is oke wae / don’t kambek egen kang, don’t kambek egen

Eny Sagita – Kasekso Tresno

lali opo pancen lali mugo-mugo inggalo bali kok tego tenan sliramu tansah ninggalke sliraku / urip sesandingan ati bebrayan trisno kinanti rungokno tangisku iki pangarep-arepe ati / nanging kenopo saiki sliramu cidro ing janji / ra ngerti suarane batinku sing tansah nangis ing kalbu

Eny Sagita – Amung Roso Kangen

marang sliramu mas karno / adem banget tak rasakne / mergo sing tak tresnani wes ono sing nduweni nangis saben dino aku nganti asat eluhku / nangis saben dino aku nganti asat eluhku / adem banget tak rasakne / nahan roso kangen, kangen marang sliramu

Yulfa Nangela – GEGANA (Gelisah Galau Merana)

ku tak sabar merindukan dirimu aduh abang sayang cepatlah pulang / tak sanggup ku menahan rindu padamu gegana, gelisah galau merana / gegana ku tanpa kamu terasa / aduh abang sayang cepatlah pulang / gegana ku tanpa kamu terasa gegana oh gegana, sayang

Diora Ariendita – Wajah 360

gak perlu dandan menor / piknik jadi andalan itu kamera unggulan / nama juga bisa dipalsu was awas wajah 360 / tik cantik padahal aslinya kumuh / was awas wajah 360 / action habis-habisan, gaya artis kambuhan was awas wajah tiga enam puluh / tik cantik padahal aslinya kumuh

Eny Sagita – TKI

golek duwit perlu gawe biaya rabi sabar dhisik wong bagus entenono aku / ra bakalan tresnoku luntur karo sliramu / ora keri foto mesti tak kesaki / ngko lek mulih kowe tak tukokne sapi ojo nangis wong bagus pepujaning atiku / aku lungo nang monco ojo ngancani

Eny Sagita – No Thank You

daripada sama kamu lebih baik jomblo saja / timbang pacaran karo kowe luwih becik aku dewe hai jangan begitu caramu memandangku / diam-diam kau amati indah tubuhku / karena cinta yang ku punya tak ternilai harganya / mereka yang sering kau permainkan

Nella Kharisma – Sunset Di Tanah Anarki

perang kan berakhir, cinta kan abadi / di tanah anarki romansa terjadi desing peluru tak bertuan, hari-hari yang tak benderang / alasanku ada di sini dan parasmu yang ku rindukan / di neraka kan ku menangkan hariku bersamamu andai ku malaikat ku potong sayapku