Search Results for: ngamen

Lita Darawangi – Ngamen

penumpange longgar tenan, supire gal-ugalan / cukuran lanang, semiran abang / sayang untune bathikan kopi lambada iku ngono ra sepiro mas, ibarat aku nduwe konco / tibane gendeng anyaran, ditabok setan iku ngono ra sepiro mas, ibarat aku nduwe tonggo ...Read More

Lita Darawangi – Ngamen 2

telung sasi mak aku urung bayaran mak dongamu mandhi tenan / koyok ngene rasane wong ora duwe / nduwe pisan diece karo kancane eling-eling manungso bakale mati / dipendem jero diapit bumi ono kubur iku akeh pandoso / ben no kerasan yen ono kuburan neng akhirat ora ono ...Read More

Eny Sagita – Ngamen 17

karo nyekel pusoko dekne terus moco montro / kejungkel tibo gulung koming / pakdeku dikiro nguber maling pakde mlayu adoh sampe ra keroso / moto merem lambe komat-kamit ndungo / mugo-mugo ra enek opo-opo goroan asat langsung menek wit kelopo / kok ndelalah calone si morotuwo ...Read More

Eny Sagita – Ngamen 5

kenalan neng lesehan / naliko kowe bar ro kancamu / pacaran karo wong kertosono / esemane koyo raden gatotkoco senajan awakku kebak tatoan roto tenan / senajan kupingku kebak tindikan / nanging aku calon jutawan cah ganteng ojo sumelang / njaluk hape mesti keturutan ...Read More

Wiwik Sagita – Babu Ngamen

lahir ning ndeso mlarat nasibku / karo babu ijek pengen ngono / tinimbang ajur harga diriku / mending adol suworoku kok ndilalah ngamen neng teropan / pethuk produser pak miswan / akhire aku terkenal / babu ngamen sing biyen nelongso / saiki uripe mulyo mbiyen mbiyen ...Read More

Eny Sagita – Ngamen 13

bercanda dengan teman di samping anda / semuanya pasti akan sirna berhati-hatilah wahai para penyanyi / yang iri tambah dengki, biar nanti jadi banci / jangan buat tuntutan untuk menjebak orang / jangan pura pura kasihan sama orang Nanti bisa apa, kayak dagelan ...Read More

Trio Macan – Ngamen 2

dari panggung sampai dapur rekaman oh banyak sudah rintangan / tapi bukan sekedar ketenaran kami sadar manusia kan tentu mati / semuanya pasti akan kembali kami sadar dunia takkan abadi / kekayaan ketenaran tak berarti / apapun yang telah kita dapati ...Read More

Eny Sagita – Prei Oplosan

aku ngamen kawet isik perawan / tapi ngamen ora nganggo oplosan timbang ngoplos mendingan ha’e ha’e / bareng aku uwis dadi jutawan / digarai ben’no kenek tuntutan biyen ngamen nang dalan, ora tau sandalan / ora butuh oplosan, ora wedi tuntutan ...Read More

Nella Kharisma – Nasib 1

tak rewangi nganti koyo wong edan / mugi uripku tambah mulyo tak lakoni nganti roso ikhlas batin / tak belani nganti ra nduwe isin wayah bengi kulo kang tansah memuji / mugo kabeh tansah pinaringan rizki / ojo gelo yen durung dikabulno / semangat lak tetep ...Read More