cover Wiwik Sagita – Oplosan

opo ora eman duite gawe tuku banyu setan
opo ora mikir yen mengko iku biso ngerusak pikiran
ojo diteruske mendeme mergo ora ono untunge
yo cepet marenono mendeme ben dowo umurmu

sawangen kae kanca-kancamu akeh sing podo gelimbangan
ugo akeh sing kelesetan ditumpake ambulan
yo wis cukup anggonmu mendem, yo wis cukup anggonmu gendeng
yo mari-mario yo leren-lereno, ojo diterus-terusno

tutupen botolmu, tutupen oplosanmu, emanen nyawamu
ojo mbok terus-teruske mergane ora ono gunane
tutupen botolmu, tutupen oplosanmu, emanen nyawamu
ojo mbok terus-teruske mergane ora ono gunane

oplosan oplosan oplosan

opo ora eman duite gawe tuku banyu setan
opo ora mikir yen mengko iku biso ngerusak pikiran
ojo diteruske mendeme mergo ora ono untunge
yo cepet marenono mendeme ben dowo umurmu

sawangen kae kanca-kancamu akeh sing podo gelimbangan
ugo akeh sing kelesetan ditumpake ambulan
yo wis cukup anggonmu mendem, yo wis cukup anggonmu gendeng
yo mari-mario yo leren-lereno, ojo diterus-terusno

tutupen botolmu, tutupen oplosanmu, emanen nyawamu
ojo mbok terus-teruske mergane ora ono gunane
tutupen botolmu, tutupen oplosanmu, emanen nyawamu
ojo mbok terus-teruske mergane ora ono gunane

oplosan oplosan oplosan

Wiwik Sagita – Oplosan
31 votes, 3.52 avg. rating (70% score)

   

Video Klip