Sodiq – Bosen Iwak Peyek

cover Sodiq – Bosen Iwak Peyek

nelongso atiku nelongso
nelongso atiku nelongso
sopo wonge sing ora nelongso
ben dinane iwak peyek sego tiwul

wooo wooo wooo wooo wooo woooo
wooo wooo wooo wooo wooo woooo

isuk peyek (isuk peyek) iwak peyek (iwak peyek)
sore peyek, bengi panggah peyek
sampe tuek (sampe tuek) sampe elek (sampe elek)
.. dipakani iwak peyek (tambah elek)

wooo wooo wooo wooo wooo woooo
wooo wooo wooo wooo wooo woooo

aku bosen mangan iwak peyek (iwak peyek)
aku wedi maleh ketok tuek (tambah tuek)
goro-goro mangan iwak peyek
rupaku ganteng maleh dadi elek (tambah elek)

aku bosen mangan sego tiwul (sego tiwul)
aku wedi mengko dadi ketul (dadi ketul)
goro-goro mangan sego tiwul
biyen pinter saiki ra betul (ra betul)

aku emoh iwak peyek, aku emoh sego tiwul
aku pilih iwak sarden sing luwih penak rasane

nelongso atiku nelongso
nelongso atiku nelongso
sopo wonge sing ora nelongso
ben dinane iwak peyek sego tiwul

wooo wooo wooo wooo wooo woooo
wooo wooo wooo wooo wooo woooo

isuk peyek (isuk peyek) iwak peyek (iwak peyek)
sore peyek, bengi panggah peyek
sampe tuek (sampe tuek) sampe elek (sampe elek)
.. dipakani iwak peyek (tambah elek)

wooo wooo wooo wooo wooo woooo
wooo wooo wooo wooo wooo woooo

aku bosen mangan iwak peyek (iwak peyek)
aku wedi maleh ketok tuek (tambah tuek)
goro-goro mangan iwak peyek
rupaku ganteng maleh dadi elek (tambah elek)

aku bosen mangan sego tiwul (sego tiwul)
aku wedi mengko dadi ketul (dadi ketul)
goro-goro mangan sego tiwul
biyen pinter saiki ra betul (ra betul)

aku emoh iwak peyek, aku emoh sego tiwul
aku pilih iwak sarden sing luwih penak rasane

wooo wooo wooo wooo wooo woooo

Sodiq – Bosen Iwak Peyek
4 votes, 4.50 avg. rating (87% score)

Download MP3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *