Rina Amelia – Asmoro

cover Rina Amelia – Asmoro

mung sewates angen
hang manggon ati nisun
bingung bisone mung ngangen-ngangen

sekirane ono wektu kanggo isun
sedelo masio mung liwat mimpi
nong atinisun selawase
mung riko selawase

hang sun jaluk ojo riko ngumbar asmoro
hang nambahi kangen perih ring dodo
kenemenen welas isun nyang riko kenemenen
aing kepikir kadung riko wes ilang

mung sewates angen
hang manggon ati nisun
bingung bisone mung ngangen-ngangen

sekirane ono wektu kanggo isun
sedelo masio mung liwat mimpi
nong atinisun selawase
mung riko selawase

hang sun jaluk ojo riko ngumbar asmoro
hang nambahi kangen perih ring dodo
kenemenen welas isun nyang riko kenemenen
aing kepikir kadung riko wes ilang

hang sun jaluk ojo riko ngumbar asmoro
hang nambahi kangen perih ring dodo
kenemenen welas isun nyang riko kenemenen
aing kepikir kadung riko wes ilang

Rina Amelia – Asmoro
3 votes, 2.00 avg. rating (49% score)

Download MP3

Video Klip

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *