Ratna Antika – Layang Sworo

cover Ratna Antika – Layang Sworo

layangmu lewat sms hpmu
raiso ngobati kangenku
sworomu lewat telepon gratisan
raiso ngalahi yen sesandhingan

janjimu semono tresnamu gede
nyatane saiki kok tinggalake

layang sworo raiso ngobati
roso kangen marang sliramu, yai
layang sworo raiso ngganteni
kulino aku nyandhing sliramu, yai

layangmu lewat sms hpmu
raiso ngobati kangenku
sworomu lewat telepon gratisan
raiso ngalahi yen sesandhingan

janjimu semono tresnamu gede
nyatane saiki kok tinggalake

layang sworo raiso ngobati
roso kangen marang sliramu, yai
layang sworo raiso ngganteni
kulino aku nyandhing sliramu, yai

layang sworo raiso ngobati
roso kangen marang sliramu, yai
layang sworo raiso ngganteni
kulino aku nyandhing sliramu, yai

layang sworo raiso ngobati
roso kangen marang sliramu, yai
layang sworo raiso ngganteni
kulino aku nyandhing sliramu, yai

layang sworomu mung nambai kangene atiku
layang sworomu mung nambai kangene atiku

Ratna Antika – Layang Sworo
45 votes, 3.89 avg. rating (77% score)

Download MP3

2 Comments
  1. October 26, 2012
  2. October 28, 2012

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *