Ikif Kawashima – Mendem Kangen (Versi Indonesia)

berat rasanya menahan beban rindu karena besarnya cintaku siang malam teringat selalu ku hanya bisa menelpon dirimu tuk mengobati rinduku karena terpisah jarak dan waktu memendam rindu di dalam hatiku semakin dalam karena cintaku memendam rindu ingin bertemu walau sekejap terobati rinduku memendam rindu ...Read More

Lilin Herlina – Mendem Kangen

abot rasane nahan beban ati mergo trisnoku sing gede tansah kelingan awan wengi mung iso telpon marang sliramu gawe tombo kangen rinduku mergo adoh jarak sliramu mendem kangen jeroning atiku soyo jero mung telpon sliramu mendem kangen pengen ketemu nadyan sak kethip wis marem ...Read More

Nella Kharisma – Nasib (Sepurane)

yen eling jaman semono uripku tansah mbok siyo-siyo banget nelongso atiku nembus ning ati jero dodoku sikapmu acuh, ora peduli tindakmu kejem, ngelarakake ati nanging kabeh lilo tak lakoni saiki rumongso duso nyuwon ngapuro abot nang dodo ikhlasno aku lungo lepas soko prahoro samono ...Read More

Wiwik Sagita – Morena Merana

ku coba cari jodoh, kemana-mana ke ujung dunia ku coba cari jodoh, ke dukun pun sudah, gak ada hasilnya aku merana merana merana, aku merana merana merana aku merana merana merana, apes kepala pusing gak usah geleng-geleng kepala pusing gak usah geleng-geleng kepala pusing ...Read More