Eny Sagita – Kasekso Tresno

pemandian sri tanjung iki biyen tau wes dadi saksi sliramu lan sliraku ngucapke janji kang suci nanging kenopo saiki sliramu cidro ing janji lali opo pancen lali mugo-mugo inggalo bali kok tego tenan sliramu tansah ninggalke sliraku ra ngerti suarane batinku sing tansah nangis ...Read More

Eny Sagita – Amung Roso Kangen

sing tak rasakne amung roso kangen marang sliramu mas karno nanging aku amung biso nggonku nyimpen roso mergo kowe sing tak tresno wes diduweni wong liyo, nelongso sumilir angin dadi konco saben wengi adem banget tak rasakne nanging aku amung biso nangis mbrebes mili ...Read More

Diora Ariendita – Wajah 360

gak usah make up tebal gak perlu dandan menor sekarang jaman canggih yang hitam jadi putih semua ketularan gila foto-fotoan piknik jadi andalan itu kamera unggulan statusnya palsu, gambar dp palsu nama juga bisa dipalsu was awas wajah 360 tik cantik padahal aslinya kumuh ...Read More

Eny Sagita – TKI

ojo nangis wong bagus pepujaning atiku aku lungo nang monco ojo ngancani telung tahun sliramu kudu sabar ngenteni golek duwit perlu gawe biaya rabi sabar dhisik wong bagus entenono aku ra bakalan tresnoku luntur karo sliramu ning malaysia awakku kerjo dadi tki mugi gusti ...Read More