Didi Kempot – Sewu Kutho

sewu kutho uwis tak liwati
sewu ati tak takoni
nanging kabeh podo ra ngerteni
lungamu nang endi

pirang taun anggonku nggoleki
seprene durung biso nemoni

wis tak coba ngelaliake
jenengmu soko atiku
sak tenane aku ora ngapusi
isih tresno sliramu

umpamane kowe uwis mulyo
lilo aku lilo
yo mung siji dadi panyuwunku
aku pengin ketemu

senajan sak kedeping moto
tak ‘nggo tombo kangen jero ning dodo

wis tak coba ngelaliake
jenengmu soko atiku
sak tenane aku ora ngapusi
isih tresno sliramu

umpamane kowe uwis mulyo
lilo aku lilo
yo mung siji dadi panyuwunku
aku pengin ketemu

senajan sak kedeping moto
tak ‘nggo tombo kangen jero ning dodo
senajan mung lungo sedelo
tak ‘nggo tombo kangen jero ning dodo

Didi Kempot – Sewu Kutho
20 votes, 3.90 avg. rating (77% score)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *