Ais Kondang In – Stasiun Balapan

ning stasiun balapan
kuto solo sing dadi kenangan
kowe karo aku
naliko ngeterke lungamu

ning stasiun balapan
rasane koyo wong kelangan
kowe ninggal aku
ra kroso netes eluh ning pipiku

daaa dada sayang
daaa selamat jalan

ning stasiun balapan
rasane koyo wong kelangan

janji lungo mung sedelo
jare sewulan ra ono
pamitmu naliko semono
ning stasiun balapan solo

jare lungo mung sedelo
malah tanpo kirim warto
lali opo pancen nglali
yen eling mbok enggal bali

ning stasiun balapan
kuto solo sing dadi kenangan
kowe karo aku
naliko ngeterke lungamu

ning stasiun balapan
rasane koyo wong kelangan
kowe ninggal aku
ra kroso netes eluh ning pipiku

daaa dada sayang
daaa selamat jalan

ning stasiun balapan
rasane koyo wong kelangan

Ais Kondang In – Stasiun Balapan
0 votes, 0.00 avg. rating (0% score)

Download MP3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *